Nu när 2017 är slut kommer här en liten summering av den gångna säsongen.
Första tävlingen var i Malmö, med varmt väder och solsken. Vi var lite väl snabba och det resulterade i en rödlykta i elimineringen, vilket gjorde att vi slutade på en 3:e plats.
Nästa tävling var i Tierp. Vi fick motorhaveri, skruvade hela natten, fick ihop motorn igen, men blev tyvärr utslagna i elimineringen och slutade som 8:a.
Sundsvall gick bättre, där kom vi 1:a. Det var mycket skruvande, då vi hade ett övertryck i motorn som resulterade i oljeläckage. Kompressorn lyftes av ca 15 ggr innan vi hittade felet som var en segersäkring vilken låser en plugg till oljekanalen.
I Piteå hann vi vinna tävlingen ”The Northern Swing” innan växellådan började krångla. Första elimineringen hade vi en solorunda, då gav växellådan upp. Tyvärr hann vi inte reparera lådan innan nästa runda, så då var det färdig-åkt. Det blev trots allt en 4:e plats.
Sista tävlingen i cupen kördes på Sundsvalls raceway, förutsättningarna var inte de allra bästa för dragracing. Banan var iskall vilket gör den väldigt svårkörd. Alla tävlande backade av på hästkrafter, men det hjälpte inte oss. Vi var kval-etta, men slutade på tredje plats.
Vi tycker trots allt strul att säsongen varit bra, med sol på de flesta tävlingarna, god mat och trevligt sällskap och inte att förglömma en hedrande 2:a plats i cupen
Vi vill tacka alla som har hjälpt oss att göra det möjligt att köra alla deltävlingarna 2017.

Ett extra stort tack till våra sponsorer;
Ställningsbyggarna Skåne
Lundavägens grill
Önsvala lotsservice
Bajadera
ITAB Byggprodukter
Skåneplåtslagaren AB
Allt i bruk
Autokada
EMG

God fortsättning från Team Bankrobber.